Laba diena visoms.
Oh, kokios diskusijos užvirė.

Šiuo atveju ir aš norėčiau išreikšti savo nuomonę šiuo klausimu.

Galiu pastebėti ir tai, kad matosi, kam tiesiog trūksta refleksijų skaičiaus, kas nebeturi ką pasakyti ir tiesiog rašo tą patį.

Galbūt taip yra dėl to, kad daugelis užmiršo šią svetainę, o artėjant egzaminui skuba jas rašyti ir pasiekti 7. Kadangi manau, kad mes šias refleksijas rašome ne tik dėl savęs, bet ir norėdamos padėti dėstytojai, tad manau, kad vertėtų pamąstyti dėl refleksijų skaičiaus, nors mes pačios tarėmės dėl jų skaičiaus pradžioje tai atrodė nedidelis skaičius, bet vėliau tai kelia keblumų.

Ir galvoju, kad dėstytoja žinoma mato ir skaito ką mes rašome ir atsižvelgia į mūsų nuomones.

Taip pat labai gera, jau kolegės paminėta mintis, kad dėstytoja taip pat galėtų prisijungti prie diskusijų, nors esu įsitikinusi, kad ir laiko ne visada tam yra, bet bent viena kita žinutė, manau, paskatintų ir mus.

Bet dar kartą pasikartosiu, kad paskaitos iš tiesų buvo labai įdomios ir naudingos. Kartu norėčiau ir pasidžiaugti puikia, įdomia ir naudinga paskutine paskaita. Galvoju, kad dažniau galėtų ne tik dėstytoja, bet ir vyresnių kursų studentės pravesti paskaitas, pasidalinti savo gaunama patirtimi.

Mano nuomone, verta dar kartą kolege („krabambole“) perskaityti savo komentarus ir mokėti kritiškai pažvelgti ir į save, vis dėl to reikia mokytis ir etiškai išklausyti kitas, priimti kritiką ir taisytis, juk esame būsimos PEDAGOGĖS.

O artėjant egzaminui noriu visoms palinkėti didelės sėkmės.